Les Lligues Lleida, competició amateur estrella de les Terres de Lleida, ha donat el seu tret de sortida des de fa unes setmanes, però com ve sent habitual, van dur a terme una gala per atorgar els premis als millors equips i jugadors de la temporada anterior.

La gala es va fer a la Sala Manolita, en un ambient ple de gom a gom, el President de Lligues Lleida, Àngel Castro, va agrair que un any més, la competició sumi més equips, prestigi i sana competitivitat. Tot plegat es tradueix amb un torneig més atractiu, millors preus per la inscripció, serveis encara més optimitzats…A tot això, cal destacar que les Lligues Lleida compten amb diferents novetats logístiques per fer més fàcil la vida als seus jugadors.

La festa va servir per poder reconèixer als equips els seus mèrits durant la temporada 2016/2017: campions i subcampions, finalistes, equips amb millor fair play, entre altres.

A més a més, els trofeus també van ser atorgats als millors jugadors de les seves respectives categories: pichichis i zamoras -màxim golejar i porter menys golejat, respectivament

Donat que no només era una gala adreçada als jugadors, sinó a les seves famílies, l’organització va realitzar diferents sortejos amb els productes i serveis dels diferents patrocinadors de les Lligues Lleida.

Tot plegat en un ambient magnífic a la Sala Manolita, també col·laboradora de les Lligues amb els diferents locals que tenen a la capital del Segrià, on no hi va faltar el pica-pica, beure i el bon rotllo que caracteritza a l’entitat. I nosaltres, com a col·laboradors, vam ser-hi. Aquí podeu gaudir d’un resum que recull els millors moments i sensacions. Un bon aperitiu per què ens espera amb la segona temporada del Per l’Esquadra, el programa que analitza i ens descobreix més de les Lligues Lleida. Que la pilota comenci a rodar!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here