Lluís Puig
El conseller de Cultura destituït Lluís Puig en una atenció als mitjans
L’advocat de l’Ajuntament de Vilanova de Sixena, Jorge Español, ha presentat aquest dijous al matí als jutjats d’Osca la sol·licitud formal perquè es dicti una ordre de detenció internacional del conseller de Cultura destituït pel 155, Lluís Puig, que es troba a Bèlgica.

Ho ha fet després que ahir dimecres Puig no compareixes a declarar a Osca juntament amb l’exconseller Santi Vila, a qui se’ls acusa de no haver lliurat a l’Aragó les 44 peces del Monestir de Sixena que hi havia al Museu de Lleida.

Jorge Español demana també que es posi en coneixement d’aquesta situació de Lluís Puig al tribunal de Brussel·les. Lluís Puig ja va dir ahir dimecres en relació a les acusacions d’Aragó que ell es va limitar a complir els ”mandats legals” i va descartar que es demani la seva extradició arran del cas Sixena.

Així mateix també va indicar que va enviar a Osca un representant del gabinet d’advocats que va posar de manifest que li era impossible traslladar-s’hi per ”una qüestió de compliment amb la justícia belga”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here