Batman Aitona
Una gran família de Batmans també va participar de la rua d'Aitona

Un any més, els aitonencs i aitonenques han sortit nombrosament al carrer per tal de festejar una nova edició del Carnaval. Més de 500 persones han participat ahir tarda en la tradicional rua pels carrers del poble, que enguany va comptar amb la desfilada de fins a 12 carrosses i diversos grups de persones a peu.

Els actes van començar pels volts de les 4 de la tarda amb la trobada inicial de carrosses al Pavelló Poliesportiu, punt de sortida i arribada de l’esbojarrada cercavila que ha portat la disbauxa i el bon humor als carrers del poble. En acabar la cercavila, tant els membres de la rua com el públic assistent van poder recuperar forces a base de coca i xocolata desfeta en un berenar popular. I per qui encara tenia energia, la tarda va finalitzar amb una animada discomòbil per a grans i petits.

Els actes festius van conmtinuar per la nit amb la tercera edició del sopar popular de Carnaval, que va estat amenitzat per Lo Pau de Ponts i el seu original espectacle d’humor musical, que inclou cançons versionades, cançó de gresca i garrotins personalitzats. Tancaran la jornada La Secreta i Paco Pil amb música i ball fins a la matinada.

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a totes les persones que han fet possible la celebració, un any més, d’un Carnaval tan multitudinari, molt especialment a la Penya Els Tabolls.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here