Mollerussa
Una de les comparses participants en la rua del Carnaval de Mollerussa

Un total de 17 comparses, integrades per més de 1.500 persones han participat aquest dissabte en una nova edició, l’onzena, de la Gran Rua de Carnaval, que organitza l’Ajuntament de Mollerussa i que, enguany com a novetat, ha comptat amb dos recorreguts, un més curt que han fet les comparses amb infants que així ho havien sol·licitat i un de més llarg que han seguit la resta. Totes dues, però, han passat pel centre de la ciutat com ja es tradició.

Un cop acabada la Rua, al Pavelló del 125è aniversari ha acollit la festa pels infants amb animació a càrrec de Gil Rataplamgrup i el repartiment de coca i xocolata. També, com a novetat, s’ha condicionat el Pavelló del Pla d’Urgell, amb música ambiental i servei de bar, com a zona de descans per als participants de les carrosses d’adults després de la rua.

Pel que fa a al concurs, que davant la bona acollida de l’any passat enguany es repeteix, hi participen 11 de les 17 comparses que desfilaran. El jurat, format per un representant de cada una de les comparses participants, ha premiat l’originalitat de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa. Cada una d’aquestes tres categories tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. Per això, les comparses participants han preparat diferents coreografies amb les que han anat animant al públic en diferents punts del recorregut, i, en especial, a l’avinguda del Canal.

El veredicte del concurs es va fer públic en el transcurs del sopar a dos quarts de 10 de la nit al Pavelló Pla d’Urgell. Més de 1.800 persones van reservar la seva participació al sopar popular, 400 de les quals han sol·licitat el menú ofert per l’Ajuntament a base d’amanida i cassola de tros mentre que la resta reserven cadira però poden dur el sopar de casa. La vetllada va estar amenitzada musicalment per Hey Pachucos i una sessió de DJ.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here