cantata
Imatge del concert al conservatori i escola municipal de música de Lleida

Ahir al vespre va tenir lloc a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida el lliurament de premis del 20è concurs d’arts plàstiques i del 19è Concurs d’Interpretació Musical, així com el concert de cloenda de la vintena Setmana Cultural del Conservatori i l’Escola Municipal de Música de Lleida. L’actuació ha estat protagonitzada pels Cors i l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Lleida, dirigits per Dolors Ricart, amb la interpretació de la cantata “La nit del set”, de Ramon Andreu, professor del centre. La preparació dels cors, ha anat a càrrec de Divina Valios, Rosa Puig i Assun Illa.

Aquest acte posa el colofó a les celebracions de la Setmana Cultural que ha comptat amb una àmplia programació, amb novetats com un taller d’iniciació a bandes sonores coorganitzat amb l’Animac i el concert del guanyador del 1r Concurs Ricard Viñes Piano Kids and Youth, que es van celebrar dimarts passat. També s’hi ha pogut veure diverses classes magistrals, assajos, tallers i xerrades sobre diferents aspectes vinculats al món de la música.

Per aquest dissabte està prevista la X Trobada de Pianistes de les Terres de Lleida a Balaguer i el concert de les orquestres de corda i vent del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB ) i de l’orquestra de corda de GP del Conservatori de Lleida, a l’Auditori.

LA NIT DEL SET

🔴[EN DIRECTE] Cantata "La nit del set", de Ramon Andreu Gené, amb els cors i orquestra simfònica del Conservatori i Escola Municipal de Música de #Lleida

Geplaatst door Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida op vrijdag 16 februari 2018

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here