guiat
Dibuix representatiu de La Seu Vella de Lleida

El Consell d’Infants del Plenari dels Infants i Adolescents de Lleida ha convocat un concurs de dibuix amb la finalitat de seleccionar les imatges que esdevindran la portada i la contraportada de la versió impresa de la guia turística “Guia’t per Lleida”. Aquest és un projecte que es va endegar el curs passat on els infants expliquen i conviden els lectors, mitjançant les seves paraules i dibuixos, a visitar els espais de la ciutat que per a ells són significatius. Enguany, la Guia conclou amb les “Rutes de convivència”, activitat en la qual els més petits tornen a ser els encarregats d’identificar i donar a conèixer els espais (places, monuments, carrers…) on els és agradable l’estància, on passin estones jugant i on es fomenti la convivència i la pau.

El concurs, promogut per acabar de donar forma a la guia, està obert als centres educatius de la ciutat de Lleida i poden participar-hi els alumnes de cinquè i sisè de primària a nivell individual. Els treballs han de tenir el tema “Guia’t per Lleida”, han de ser originals i inèdits i no han d’haver estat guardonats en altres concursos. Es poden presentar fins el pròxim 30 d’abril al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Lleida. Les bases del concurs poden consultar-se a: http://educacio.paeria.cat/eventualitats/concurs-de-dibuix-del-consell-d2019infants.

El jurat, format per 1 representant dels artistes de Lleida, 1 representant del Patronat de Turisme, 2 representants del Servei d’Educació i 3 representants del Consell d’Infant, preseleccionarà els 5 millors dibuixos que els faran arribar als centres educatius que participen al Consell d’Infants. Entre tots es votarà i s’escollirà el dibuix premiat i l’accèssit, que seran la portada i contraportada, respectivament. El veredicte es farà públic a finals de maig als centres participants. El/la guanyador/a rebrà un premi el dia de l’Audiència Pública amb l’Alcalde, Àngel Ros, en un acte públic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here