Cap de setmana amb pluja a tot el territori de Lleida

Cap de setmana on continua la tònica dels darrers dies on hem viscut un intens temporal de neu a tot el conjunt de la província i que ha esdevingut en pluja

0
Com cada divendres, el nostre company Josep Carrera en mostra la previsió meteorològica pel cap de setmana. I tot apunta que la pluja farà acte de presència, després de la nevada que hem tingut aquests darrers dies.

Previsió 3 març: Tindrem una jornada que hi haurà precipitacions al Pirineu i Prepirineu de matinada fins a finals del matí i a finals del dia, això si, no acumularan gaire precipitació, amb una cota de neu de 1600m. Pel que fa a l’estat del cel, al Pirineu i Prepirineu el cel estarà entre molt ennuvolat i cobert fins al migdia, a partir de llavors i el que resta de dia està mig ennuvolat. A Ponent estarà mig ennuvolat durant tot el dia. Les temperatures tant les màximes com les mínimes pujaran un parell de graus.

pluja
Mapa de Ponent pel dissabte 3 de març
pluja
L’estat del temps pel Pirineu el dissabte

Previsió 4 març: Tindrem unes temperatures màximes i mínimes molt semblants a les de dissabte arreu de la província. Les precipitacions es donaran durant tot el dia a la Vall d’Aran, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça i nord del Pallars Jussà. A la resta del Pirineu i al Prepirineu es donaran a principis de la matinada hi ha partir de finals del matí. Pel que fa a Ponent les precipitacions es donaran a migdia i a partir de llavors. La cota de neu estarà entorn 1200-1600m. L’estat del cel estarà marcat per un cel cobert a tot el Pirineu. Al Prepirineu estarà cobert, tot i que puntualment podrà estar molt ennuvolat. I a Ponent estarà mig ennuvolat fins a finals del matí, a partir de llavors estarà cobert.

pluja
Mapa de la previsió meteorològica pel diumenge a Ponent
pluja
Mapa del Pirineu pel diumenge 4 de març

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here