L’Associació de Comerciants del Carrer Democràcia i Cardenal Remolins de Lleida, han organitzat durant aquest cap de setmana, la segona edició del Mercat Romà, la iniciativa pionera que van dur a terme amb molt èxit l’any passat a la capital de Segrià.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d’actes, activitats i promocions que van establir l’associació quan fa dos anys van formar-se com a entitat. Tot plegat té com a objectiu promocionar aquesta zona de l’Eix Comercial, i destacar els seus valors de comerç de proximitat i de Lleida.

El Mercat Romà Ilerdenc treu de nou al carrer les paradetes dels comerciants de la zona, a més de parades de gastronomia i tallers pels més petits.

El motiu per escollir motius de l’antiga Roma són senzills, les termes romanes de Lleida estan just al carrer Cardenal Remolins i que millor que donar-li el toc pèplum per engrescar a la gent i de pas reivindicar que s’adeqüi aquest entorn per fer-los més atractiu turísticament

El Mercat també ha comptat de nou amb la nostra  col·laboració per promocionar-lo com toca i donar un cop de mà a l’Associació!

Així, com es diu sempre “AVE Cèsar”, aneu a veure el mercat i gaudir com toca d’aquesta magnífica iniciativa que esperem no sigui l’última.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here