Aquest dissabte dia 24 a les 12.00, la llibreria Caselles de Lleida (Carrer Major, 46) acull la presentació de la novel·la d’èxit “Des de dins” (Desde dentro) de l’escriptora Sabel Gámez, qui serà present per dur a terme una xerrada a més a més de signar la seva obra.

“Des de dins” s’està convertint en un fenomen literari gràcies al “boca-orella” dels seus lectors, que estan trobant en aquesta obra la combinació de la intriga, la passió, sensualitat i romanticisme d’aquesta primera part de la trilogia.

La presentació es durà a terme a la llibreria Caselles de Lleida a les 12 demà dissabte

Amb un estil trencador i directe, Sabel Gámez ha aconseguit plasmar la necessitat d’una comptadora d’històries de traslladar a través de les paraules cinc històries de cinc dones reals, entre elles la de Sabel, viscudes per amor i per seguir a les màgiques papallones que fan que tot sembli possible. Possible per a l’única protagonista: Carlota.

El primer dels tres llibres porta per títol el nom de la trilogia Des de Dins i es divideix alhora en tres parts en les quals Carlota no deixa de seguir a les seves papallones tant en la seva adolescència, en la seva joventut com en la seva maduresa. Es troba cara a cara amb ella mateixa, amb la por, la pèrdua, el dolor i el més meravellós dels sentiments alhora que el més punxant: l’amor. I en les tres ocasions en què ho fa…viu, mor i reneix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here