Després de la calor torna el temps inestable a Ponent

Les temperatures màximes baixaran clarament, i les temperatures mínimes baixaran moderadament

0
És divendres i per tant és moment de la previsio meteorològica de company Josep Carrera. Teniu pensat marxar el cap de setmana? Doncs atents perquè el temps inestable ens acompanyarà

Dissabte 28 d’abril: L’estat del cel estarà inestable, entre poc ennuvolat i molt ennuvolat a Ponent durant tot el dia, i al Pirineu i Prepirineu entremig ennuvolat i cobert durant tot el dia. Pel que fa a la precipitació, hi ha possibilitat que pugui ploure en qualsevol moment de la jornada en qualsevol punt del Pirineu i Prepirineu i nord de Ponent sobretot, a la resta no és descartable. Les temperatures mínimes seran lleugerament més altes i les màximes seran moderadament més baixes. La cota de neu rondarà entre els 2400-2500m.

inestable
Previsió del temps a Ponent per dissabte
inestable
Mapa del Pirineu per dissabte 28 de maig

-Diumenge 29 d’abril: Les temperatures màximes baixaran clarament, i les temperatures mínimes baixaran moderadament. La cota de neu rondarà entre els 1500-1800m. S’esperen precipitacions arreu de la província, durant tota la jornada. L’estat del cel estarà cobert al Pirineu i Prepirineu durant tot el dia, hi ha Ponent entremig ennuvolat i cobert durant tot el dia.

inestable
Mapa de Ponent per diumenge
inestable
Mapa de Pirineu per diumenge

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here