botifarra
Entre participants i activitats lúdiques, hi han participat 250 persones
Alba Jussà i el Club de Botifarra d’Alguaire van organitzar ahir dissabte 21 d’abril al Parc del Pinell de Tremp la IX trobada del Contro i Recontro, un campionat de botifarra que es celebra anualment i que compta amb la participació de serveis i associacions que vetllem per la salut mental al territori de Lleida, així com d’entitats locals aficionades a aquest joc de cartes.
Aquest any hi havien inscrites 250 persones de les quals algunes han participat al campionat i
d’altres han realitzat activitats lúdiques i culturals durant tot el dia. A més a més, s’ha realitzat un dinar popular amb tots els participants al mateix Parc del Pinell.
La jornada ha comptat amb la presència de diferents representants de l’administració com
Joan Santacana, director dels serveis territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat; Constante Aranda, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Joan Ubach, alcalde de Tremp.
botifarra
El campionat compta amb la participació de serveis i associacions que vetllem per la salut mental al territori de Lleida
Alba Jussà, oportunitats per les persones del territori.
Alba Jussà neix gràcies a la col·laboració de l’Associació Alba i el Consell Comarcal del Pallars Jussà per millorar les condicions i la qualitat de vida de les persones (infants, joves i gent gran) amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental.
Aquest conveni de col·laboració pretén oferir uns serveis a les persones que contribueixin a la inclusió social i al seu desenvolupament en l’àmbit social, d’emancipació o laboral.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here