Greu incendi el que s’ha declarat avui al vespre en una nau del polígon “El Segre” de Lleida. A priori tot apunta que és la cambra de fruita “Maribel”, al costat de correus en la zona anomenada “Entrevies”.

A hores d’ara, tres dotacions del bombers de la Generalitat estan intentant apagar el foc, que de moment es presenta vigorós i ha format una gran columa de fum que s’ha pogut veure des de tota la ciutat.

Durant uns instants, l’incendi ha semblat controlat fins que ha revifat de nou de forma violenta. Aixií ens ho han apuntat alguns dels nombrosos testimonis que s’han apropat al lloc dels fets.

El foc, que va iniciar-se després de les 8 del vespre en un pati del costat on hi havia uns palets amuntegats, va propagar-se fins a un magatzem en desús, que antigament havia format part d’una empresa de càmeres de fruita.

La ràpida intervenció dels bombers ha evitat que el foc acabés afectant la resta de naus del costat del mateix complex.

Com a mesura preventiva, Renfe ha hagut de suspendre la circulació de trens en la línia Lleida-Manresa, per l’escassa distància que hi ha entre les vies i el lloc del sinistre. Aquest fet ha afectat un tren procedent de Barcelona, què ha hagut d’atura-se a Mollerussa.

Els tinents d’alcalde Rafael Peris i Joan Gómez s’han personat en el lloc de l’incendi, on els efectius de la Guàrdia Urbana han instal·lat un perímetre de seguretat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here