Borges-Juneda alcaldes
Els alcaldes de les Borges Blanques i Juneda, Enric Mir i Antoni Villas, rebent el suport de veïns i representants polítics, entre altres, davant dels jutjats de Lleida
La Fiscalia General de l’Estat ha allargat sis mesos més la investigació contra desenes d’alcaldes catalans per la seva suposada col·laboració amb el referèndum de l’1-O.

La investigació es porta des de la Fiscalia Superior de Catalunya en el cas dels alcaldes que són diputats al Parlament i des de les fiscalies provincials i d’àrea en la resta de casos. A mitjans d’aquest mes està prevista una reunió entre els fiscals en cap d’àrea, fiscals provincials i el fiscal superior de Catalunya, Francisco Bañeres, per tractar les diligències a practicar i unificar criteris.

Segons ha publicat ‘El Periódico de Catalunya’ i han confirmat fonts fiscals a l’ACN, l’allargament de la investigació es produeix perquè els sis mesos establerts legalment per les diligències fiscals ja van caducar fa unes setmanes i calia arxivar-les, portar-les a un jutjat o allargar-les.

Ara la investigació se centrarà en aclarir si els consistoris van cedir locals municipals per a les votacions. Per això, s’ha requerit a algunes policies locals perquè informin d’aquest aspecte.

ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here