salut
“Quiérete” és una App gratuïta amb informació, promoció i posada en pràctica d’hàbits de vida saludables a través de tres eixos transversals: alimentació, ment sana i exercici físic
El proper 7 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Salut, sota el lema ‘Salut per a tothom’. A través d’aquesta commemoració, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) demana a tots els líders mundials compromisos per a l’adopció de mesures concretes per tal de promoure la salut de les persones.

Creu Roja se suma a aquesta commemoració mitjançant accions de sensibilització i informació a la població sobre la promoció i posada en pràctica dels hàbits saludables. Els eixos principals són l’alimentació sana, la pràctica de l’exercici regular i la gestió de la salut emocional.

A més, complementant aquestes accions, Creu Roja llança “Quiérete” una nova aplicació gratuïta per a dispositius mòbils a través de la qual s’afavoreix la posada en pràctica i el manteniment de conductes saludables mitjançant la realització d’una sèrie de reptes en salut.

Amb aquesta aplicació també es tindrà accés a altres seccions (receptes, recursos d’interès, preguntes freqüents …) on s’ofereix informació relacionada amb l’alimentació equilibrada, l’exercici i la ment sana, que pretenen ser una guia per eliminar els hàbits nocius i ser més saludables.

‘Quiérete’ está disponible per la seva descàrrega a mòvils i tablets. També es pot descarregar des del market IOS o Android.

A Lleida han preparat un punt d’informació sobre aquesta nova APP que s’ubicarà al vestíbul de l’organització avui i demà de 10.00h a 12.00h del migdia. Els nostres tècnics i voluntaris també pendran la tensió arterial a tothom qui s’apropi i es repartirà material de difusió de la campanya.

Els actes sobre el dia mundial de la Salut s’estendran durant tot el cap de setmana a les principals capitals de província. Així divendres CR Mollerussa celebrarà una caminada saludable a les 9.30h del matí per tots els seus voluntaris. A Balaguer el mateix dissabte 7 s’ubicarà un punt informatiu amb material de sensibilització i amb presa de tensió arterial al vestíbul de l’Ajuntament del municipi de la Noguera. Finalment a Almacelles han previst una xerrada-taller per explicar el funcionament d’aquesta nova APP pel proper dia 10 d’abril.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here