lleida neu
Imatge d'arxiu de la ciutat de Lleida amb neu

L’Ajuntament de Lleida ha activat el Pla d’Emergència de Gelades i Nevades en fase d’alerta arran del comunicat del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) on es determina que la comarca del Segrià està en perill moderat de nevades a partir de les 19h hores d’avui.

Les mesures previstes preveuen la posada en marxa del protocol d’actuacions de Vialitat Hivernal – amb l’aplicació de fundents en diferents punts crítics de carrers i vies de Lleida- l’atenció als col·lectius més vulnerables i el seguiment de la situació meteorològica municipal

L’estesa de fundents s’ha iniciat ja aquest matí a les voreres dels ponts i passarel·les. A la nit es preveu l’aplicació de fundents a les carreteres. Pel que fa a l’atenció als col·lectius més vulnerables s’ha activat el Pla Iglú a nivell 1, que suposa un reforç per part de la Guàrdia Urbana per atendre les persones sense sostre i la baixa exigència per dormir a l’alberg Jericó. Es preveu que el nivell 1 es mantingui tota la setmana davant les previsions meteorològiques.

El pla inclou el seguiment de la situació meteorològica municipal i tenir tots els dispositius preparats (fundents, pales llevaneus…) per actuar amb immediatesa.

Des de l’Ajuntament de Lleida s’aconsella seguir les previsions del temps i els consells de Protecció Civil.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here