paeria Lleida
Imatge d'arxiu de la Paeria de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, d’acord amb els sindicats, ha fixat serveis mínims davant la convocatòria de vaga del 8 de març. Un decret d’alcaldia estableix que s’oferiran “serveis mínims” en els principals organismes i dependències de la Paeria vinculats directament a l’atenció a les persones i “ple servei” en dependències com ara l’alberg o el cementiri municipal. També garanteix especialment que puguin funcionar els serveis educatius. L’Ajuntament de Lleida va aprovar en el darrer Ple municipal dues mocions, una del PSC i l’altra de la Marea Lila, per les quals la institució donava suport a la vaga feminista del 8 de març. Així mateix, Autobusos de Lleida també ha establert serveis mínims el 8-M.

Pel que fa als serveis mínims fixats a Autobusos de Lleida, les línies 1,2,3,4,5,6,7,8 i 20 oferiran el servei habitual excepte en la franja de les 12 a les 16 hores en què serà del 50%. Les línies 9,10 i 11 oferiran el servei habitual, mentre la L-19 també farà el servei normal amb l’excepció de les 12 a les 16 hores, en què no oferirà servei.

Els serveis mínims d’Autobusos de Lleida també estableixen que el servei de reforç de la línia 6 als instituts de les 15.10 hores no es farà i tampoc els serveis de reforç de la Caparrella de les 14.45 i les 15.10 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here