L’Auditori Enric Granados de Lleida va acollir el dissabte 28 d’abril l’estrena de ‘Fora de Sèrie. La música de la petita pantalla’, espectacle de l’agrupació LleidArt Ensemble, que va fer reviure els temes musicals més sonats de la petita pantalla des dels anys 80 fins a l’actualitat.
LleidArt Ensemble, formació de cambra resident a l’Auditori Enric Granados, vol anar més enllà de la música clàssica, i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins. En aquesta ocasió, LleidArt Ensemble ha comptat amb el compositor de les Borges Blanques Jordi Nus, autor de la banda sonora de ‘Vida privada’, minisèrie dirigida per Sílvia Munt, que s’estrenarà el mes de maig a TV3. L’obra és la primera producció del programa Impulsa del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (Cecaac).
Nou músics de la formació pugen a l’escenari a ‘Fora de Sèrie’ per interpretar temes de ‘Bola de Drac’, ‘Joc de Trons’ o de produccions catalanes, com ‘Merlí’, ‘El cor de la ciutat’ o ‘Nissaga de poder’.

Sobre LleidArt Ensemble
LleidArt Ensemble és una associació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals els últims anys i que han ampliat els seus estudis a escoles d’alt prestigi d’arreu. Des de l’any 2013, és grup resident a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.
La formació ha realitzat espectacles familiars, com ‘El Carnaval dels Animals’, ‘el Trencanous’ o ‘El petit piano’; projectes temàtics de música de cambra, com ‘Aqua’, ‘Cartes a Granados’ o ‘Keep Calm & Merry Christmas’, o de música contemporània, com ‘Montsech’.
Al juny de 2017, van estrenar ‘Primaveres’ a l’Auditori Enric Granados, amb la direcció musical del prestigiós director Xavier Puig. LleidArt Ensemble vol atraure un públic divers i, amb aquest objectiu, crea espectacles musicals i artístics en espais de la ciutat variats amb segell ponentí i contribuint a la cultura i la tradició.
Segons explica la directora artística del projecte, Marta Castelló, “amb aquest darrer espectacle hem volgut anar més enllà dels límits de la música de cambra tradicional. Fora de sèrie farà vibrar amb la interpretació original de les sèries de la televisió més mítiques dels últims temps”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here