vila
Imatge de l'entrega de premis

Alcarràs ha entregat aquest divendres al vespre els guardons als guanyadors dels Premis Literaris 2018, en les diferents convocatòries: 13è Premi de Narració Curta ‘Vila d’Alcarràs, 22è Concurs Literari ‘Vila d’Alcarràs’, 11è Concurs de Narració Curta Gent Gran i 17è Concurs de Narració Curta Infants. L’acte també va servir per entregar el premi al guanyador del Concurs de Cartells de les Nits a la Fresca de la vila.

El màxim guardó del 13è Premi de Narració Curta ‘Vila d’Alcarràs’ ha estat per a Lluís Sanahuja Munné, un veí de Vilafranca del Penedès de 61 anys, qui amb el seu treball ‘Esperança’ ha rebut un premi de 800 en metàl·lic. En aquest mateix certamen, en el qual s’han presentat set obres literàries, també s’ha reconegut un autor local, que en aquesta ocasió ha estat Alba Charles Castro, amb la seva obra ‘Bamba negra’, qui ha rebut un premi de 300 euros.

El jurat del 13è Premi de Narració Curta ‘Vila d’Alcarràs’ ha estat: Josep Borrell, escriptor i director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, en qualitat de president del jurat; Anna Sàez, periodista; Mª Teresa Garcia, coordinadora del Club de lectura de la gent gran d’Alcarràs; Dolors Forcada, directora de la Biblioteca Joaquim Montoy d’Alcarràs; i Laia Sisó, regidora de Cultura de l’Ajuntament de la vila.

Els premiats en la resta de concursos han estat:

22è Concurs Literari ‘Vila d’Alcarràs’

  • Premiats:

            – Accèssit Categoria A (nois/es de 12 a 16 anys). Premi de 100 euros per a ‘El lutier d’Alcarràs’, d’Alba Florensa Gòdia.

            – 1r Premi Categoria A (nois/es de 12 a 16 anys). Premi de 200 euros per a ‘Diari de la Hiba’, de Martí Gilart Banllés.

            – En la categoria B el jurat ha decidit deixar desert el premi.

17è Concurs de Narració Curta Infants 2018

  • Premiats:

            – Accèssit Categoria A (3r i 4t curs). Premi de 40 euros per l’obra ‘El tresor perdut d’Alcarràs’, d’Àneu Ribes Garcia.

            – Guanyador Categoria A (3r i 4t curs). Premi de 80 euros per a ‘L’escola del futur’, de Matei David Tudor.

            – Accèssit Categoria B (5è i 6è curs) Premi de 40 euros per a ‘Benvinguda al Club de Lectura on tot és possible’, de Carla Ribot Penas.

            – Guanyadora Categoria B (5è i 6è curs). Premi de 80 euros per a l’obra   ‘Els caramels d’en Purpurina’, de Clara Gòdia Ferrer.​

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here