food
Entre avui dissabte i demà diumenge es pot gaudir dels millors àpats a l'aire lliure
L’associació Food&Fun celebra avui i demà a la Plaça de la Llotja la primera edició del Food Festival, una trobada gastronòmica adreçada al gran públic amb la presència de 20 estands, inclosos restaurants, organitzadors gastronòmics i productors (de vins i caves, productes carnis, cafès i pastisseria).

Els visitants poden gaudir durant tot el cap de setmana de les exquisideses culinàries que ofereixen els restauradors. Només cal adquirir tiquets en els dos punts de venda del recinte, els quals serviran de “moneda” per fer degustacions.

Avui dissabte es poden tastar els menjars i les begudes gourmet fins a les 24 h i, demà diumenge, d’11.00 a 16.00 h. A més, els organitzadors han instal·lat una pantalla gegant per poder veure en directe aquesta nit la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla.

L’esdeveniment ha inclòs aquest dissabte demostracions gastronòmiques en viu d’Ivan Pascual, mestre xocolater; Sergi Urgell, del Restaurant Urgell; Kevin Figueres, del Sícoris Club; Roger Villaró, de Patata; Mercè Tomàs, de l’Estel de la Mercè, i Mateu Blanch, de Cara Vista.

Demà diumenge demostraran les seves habilitats culinàries en directe David Molina, del restaurant Crâpula (12 h); Àngel Esteve, guanyador del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí del restaurant Crâpula (13 h), i Roger Solé, del Rona Behi (14 h).

A més dels estands, el recinte compta amb una zona de taules per als visitants, cafeteria, l’espai de demostracions i una zona d’activitats infantils, amb tallers, llits elàstics i un circuit de karts.

El Food Festival —organitzat per l’associació Food&Fun, entitat creada ara fa dos anys— neix amb el repte de convertir-se en un referent dins la gastronomia lleidatana i com una plataforma destinada a que joves cuiners locals puguin donar a conèixer els seus millors plats en petit format (tapa o plat degustació), sense deixar de banda la presència de productes de qualitat i proximitat de la mà d’elaboradors de diferents sectors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here