Fem un recorregut amb dron pels paisatges que ens ha deixat el temporal de neu. Volem per Lleida, en un de les àrea de servei de l’A-2 repleta de camions a causa de les restriccions, i per punts de la Noguera on la nevada s’ha notat amb contundència.

A la zona nord de les comarques de Ponent la precipitació s’ha intensificat a partir de les sis de la matinada i això ha permès acumular gruixos que en municipis com Agramunt i Artesa de Segre s’han situat al voltant dels 15 centímetres, com podeu observar amb el dron.

Si bé les principals a les principals vies de comunicació s’hi pot circular amb precaució per la neu i el gel acumulats en alguns trams de la calçada, les més secundàries han quedat força impracticables.

A Agramunt operaris de la brigada municipal han treballat retirant neu de les voreres i escampant sal mentre que els més joves han gaudit de valent jugant amb la neu en zones com el parc del riu Sió. La previsió apunta que a mesura que avanci la jornada la nevada s’acabi convertint en pluja.

A la zona baixa de la plana d’Urgell l’A-2 no ha registrat problemes de circulació per la nevada i s’hi podia transitat amb normalitat. En alguns accessos hi havia patrulles dels Mossos d’Esquadra indicant la restricció de camions de 7,5 tones ja que algunes camioners quan s’han llevat han intentat circular igualment i per això se’ls ha demanat que s’aturessin.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here