El lleidatà Hector Suñol ha dut a terme el vídeoclip “No Surrender”, dedicat al President de Catalunya, Carles Puigdemont, “per fer-li costat davant dels esdeveniment viscuts aquests darrers dies” i també per commemorar els sis mesos de l’1-O “dia en què va triomfar la dignitat del poble català”.

Aquest vídeoclip formarà part del documental “Ni un pas enrere” (Els 155 dies posteriors a l’1-O), que estrenarà a les Borges Blanques el proper 4 de maig. Dins d’aquest documental és podrà veure, entre d’altres vídeos,  “Referèndum” (premiat a la Índia i a San Diego) i  “The Reapers”, vídeoclip ha estat premiat aquesta setmana a Los Angeles.

9 COMENTARIS

  1. Aquest vídeo és una porqueria, una forma de donar publicitat a un covard que ens ha portat a una situació límit. Va mentir dient que ho tenien tot preparat, va mentir proclamant la república i va fugir com un covard.

  2. En mi opinión es propaganda propia se Tele Cinco. Con un poco de suerte Alemania no extradita a ese personaje y nos libramos de él. Menuda matraca nos dan.

  3. Acabo de enviar un aviso a la productora del Boss y a la SGAE para que valoren si se ha producido alguna infracción a los derechos de autor por utilizar una canción en este panfleto.

    • Aurora sóc de Lleida, per deixar-ho més clar, sóc de Balaguer!!!!! Els meus pares de Balaguer, els meus padrins del Segrià!!!! És a dir, català de tota la vida i penso que el Puigdemont és un mentider, ens ha enganyat i només espero que el tanquin uns quants anys.

  4. Jo també ho he denunciat a la SGAE, aquesta cançó està protegida per drets d’autor. Si s’ha fet servir sense pagar la taxa corresponent l’Hector Suñol Bert ho haurà d’assumir com a autor…

  5. Aurora jo sóc català nascut a Lleida i no estic d’acord ni amb el Puigdemont ni amb el Rajoy. Podem tenir un pensament que no sigui indepe els lleidatans o només sou bons catalans els indepes?

  6. Pel que sembla el Puigdemont tindrà temps d’escoltar el No Surrender i tota la discografia del Bruce, dels Rolling i de Frank Sinatra!!!! En menys de 60 dies el faran tornar cap aquí i passarà una bona temporada a l’ombra!!!! ja era hora!!!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here