Els CDR de Ponent han muntat aquest diumenge a la tarda una ‘processó’ de Setmana Santa a la C-13 a Térmens (Noguera) per denunciar els “presos polítics” i recordar els sis mesos del referèndum de l’1 d’octubre.

La setantena de manifestants -que han portat creus grogues i una urna de l’1-O en un altar- han tallat de forma intermitent la via durant períodes de 20 minuts. L’acció ha començat pels voltants de les 16.30 hores, hi han hagut cues de fins a 1 quilòmetre en ambdós sentits de la marxa i es fan desviaments senyalitzats per l’interior de la població.

“Es tracta d’un acte reivindicatiu per la data que és, quan fa sis mesos de l’1-O i una setmana de l’empresonament de Carles Puigdemont“, ha comentat en Marc, veí de Térmens i membre del CDR. “I aprofitant que és Setmana Santa hem volgut fer una performance d’escenificació de la mort de les llibertats, la democràcia i la justícia”, ha enumerat en Marc. “No pretenem res més que manifestar aquesta no normalitat i que hi ha un poble aixecat que espera una solució a tants mesos d’injustícia”, ha conclòs el membre del CDR.

ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here