S’atança la primavera a les Terres de Lleida?

Encara queden uns dies perquè oficialment entrem a l'estació primaveral, però el temps ja ens comença a apuntar els primers indicis que és a tocar

0
Com cada divendres, aquí teniu la previsió meteorològica del nostre company Josep Carrera. Després del temporal de la setmana passada, que ens depararà aquest cap de setmana? Tenim a tocar la primavera?

Previsió dissabte 10: Ens espera un dissabte inestable, amb un cel cobert a gairebé tot el Pirineu i Prepirineu (amb excepció de la meitat est on podrà està entre molt ennuvolat i cobert) durant tot el dia. Hi haurà risc de precipitacions durant tota la jornada, amb una cota de neu que rondarà molt alta, uns 2300 m.

primavera
Previsió pel Pirineu el dissabte

Pel que fa a Ponent el cel estarà entremig ennuvolat i cobert durant el dia, a partir del vespre estarà poc ennuvolat en molts llocs. Hi haurà risc de precipitació a les primeres hores de la matinada, i des de primeres hores del matí fins al vespre. Les temperatures mínimes seran considerablement més altes, i les temperatures màximes seran lleugerament més altes.

primavera
Mapa de Ponent per dissabte dia 10 de març

Previsió diumenge 11: Tindrem un diumenge amb un cel completament cobert durant tot el dia a l’oest del Pirineu, a la resta del Pirineu i al Prepirineu el cel estarà entremig ennuvolat i cobert. Les precipitacions es podran produir durant tot el dia en qualsevol punt, amb una cota de neu que rondarà els 1600m.

primavera
Diumenge de pluges al Pirineu

Pel que fa a Ponent el cel estarà poc ennuvolat de matinada, durant el dia estarà entremig ennuvolat i cobert. Les precipitacions es podran produir a partir de primeres hores del matí en qualsevol lloc fins a finals del dia. Les temperatures mínimes i màximes baixaran lleugerament.

primavera
Mapa pel diumenge 11 de març a les Terres de Ponent

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here