Els equips de rescat dels Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat han recuperat les restes de les dues persones que van quedar sepultades per l’esllavissada de dilluns al migdia a Castell de Mur, al Pallars Jussà, quan el despreniment de roques es va endur per davant el cotxe en què viatjaven per la LV-9124.

Un cotxe fúnebre s’ha endut els cossos de les dues víctimes mortals. Tot apunta que es tractaria dels pares de l’alcalde de Sant Esteve de la Sarga però caldrà esperar als resultats de l’autòpsia per confirmar-ho. Els equips d’emergències han començat a treballar cap al migdia d’aquest dimarts, després que un equip de geòlegs hagi donat el vistiplau.

El volum de l’esllavissada, d’unes 50.000 tones de material, ha fet molt complicades les tasques de rescat, que han comptat amb la participació d’unitats canines. Els treballs s’han centrat on s’han trobat restes del vehicle, en una zona d’uns 40 metres quadrats, i han estat bàsicament manuals, tot i que per moure grans blocs de pedres han disposat d’una màquina excavadora. L’esllavissada s’ha endut per davant 20.000 metres cúbics de materials.

MÉS VÍDEOS:

VÍDEO: Bombers i geòlegs analitzen el terreny de l’esllavissada a Castell de Mur

VÍDEO: Busquen un matrimoni a l’esllavissada de Castell de Mur

VÍDEO: Comencen els treballs per trobar els dos cossos

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here