minguez
Imatge de la regidora Montse Mínguez en una roda de premsa
El Grup Municipal del PSC preguntarà a la Comissió de Transparència el cost dels serveis d’advocats encarregats pel PdCAT per analitzar els comptes de l’EMU, qui assumirà els costos d’aquests serveis i com es pagaran.

Des del Grup Municipal del PSC també s’interpel·larà al grup del PdCAT pel motiu que es ha dut a triar una empresa de Barcelona- els serveis del bufet barceloní d’advocats DTR Advocats- i no a professionals de Lleida per tirar endavant el pleit anunciat ahir.

Així ho acaba de fer públic la portaveu del Grup Municipal Montse Mínguez al seu compte de Twitter:

El grup municipal del PDeCAT a l’Ajuntament de Lleida va presentar una denúncia als jutjats davant les presumptes “irregularitats” que ha detectat en els comptes de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) que afectarien als exercisis 2014, 2015 i 2016 i que, segons la formació, “podrien ser constitutives de diversos delictes”, com ara els de falsedat de document mercantil, societari i de tràfic d’influències.

En concret, El PDeCAT ha detectat una “alteració dels resultats dels comptes anuals del 2014 en la presentació dels comptes del 2015” al Registre Mercantil i l’aplicació de revaloritzacions d’actius “completament improcedents” als comptes del 2015. Des de la formació consideren que es volia “simular una situació de solvència inexistent” quan l’empresa es trobava en “situació de fallida”, fet que hauria impossibilitat la concessió el 2017 d’un crèdit de 10,6 milions d’euros per part de l’Ajuntament de Lleida a l’EMU

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here