Aquest dissabte 17 de març, la Sala Manolita acull la presentació del nou disc de Manu Guix i la seva banda. Amb el títol de “Després de tot”, el compositor ens presenta un treball “ple d’optimisme i ganes de viure”.

En una entrevista en exclusiva per Teleponent, Manu Guix ens explica què podem trobar en el seu nou treball alhora que convida a tothom a omplir la Sala Manolita per gaudir de les seves lletres. Un espai, la Manolita, idoni per dur a terme un concert íntim i també ple d’energia. Guix també fa un repàs de l’actual panorama musical. Cal recordar que la seva obra “El Petit Príncep” està tenint molt èxit a Portugal i que va recollir el premi Enderrock del vot popular a la millor cançó.

Manu Guix és un compositor, director musical i cantant català, que va estudiar en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

També va dur a terme la seva formació al Liverpool Institute for Performing Arts. Guix és també conegut pel seu rol de mestre de música en “Operación Triunfo”, el popular concurs de talents televisiu. Ha estat present en totes les edicions del programa des del seu inici en 2001, i des de llavors s’ha vist així mateix involucrat en moltes altres emissions de televisió i ràdio.

Guix ha també dirigit diversos musicals, entre ells la versió espanyola de Grease, i ha rebut nombrosos premis per la seva activitat professional. Entre les seves múltiples ocupacions, Guix ha tractat d’anar procurant-se el temps per poder dedicar-se a la seva carrera de cantautor solista.

Afanyeu-vos per fer-vos amb una entrada pel concert abans que s’acabin! I feu click a l’entrevista per saber-ne més!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here