juncosa
Malgrat la malaltia, la INgrid vol contribuir a la lluita contra el càncer amb aquesta iniciativa solidària
Aquesta és una d’aquelles històries de superació que emocionen. La Ingrid és una noia de 14 anys de Juncosa (Les Garrigues) a qui al setembre li van detectar un sarcoma sinovial, un tipus de càncer en el seu cas maligne, després d’una operació a l’Hospital Santa Maria de Lleida.

Al novembre va començar el tractament de quimioteràpia. Tot i sentir-se forta per afrontar la situació, assumir aquesta nova vida va ser “un moment molt dur psicològicament”, apunta, “com quan vaig haver de tallar-me la meva llarga melena”. A més a més, continua, “em sabia molt greu haver de perdre’m les classes a l’escola i no poder veure als meus companys”.

Sortosament, al desembre va acabar la quimioteràpia i des de llavors va diàriament a l’Hospital la Vall d’Hebron per fer radioteràpia, amb la il·lusió de començar aviat el col·legi i retrobar-se amb els seus amics i amigues, qui d’ençà va començar el tractament no han deixat de recolzar-la, com la gent del seu poble.

Però més enllà de la seva lluita, la Ingrid ha volgut contribuir a ajudar a tots els nens i nenes que pateixen aquesta terrible malaltia i ha organitzat una xocolatada solidària per aquest dissabte dia 17 de febrer a la Juncosa, per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Per tot això, la Ingrid anima a tothom a assistir-hi “i que puguem trobar una cura perquè cap nen i nena hagi de patir el que estem patint”. A més a més, han habilitat un número de compte per fer donacions:

Núm. IBAN “La Caixa”: ÉS95 2100 3887 0102 0004 6321  Concepte “Xocolatada-2018” + nom del centre/entitat/empresa

juncosa
Cartell de la xocolatada que es farà demà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here