Temps amb cels ennuvolats i alguna que altra pluja

Cap de setmana amb una baixada de temperatures després d'un temps més primaveral els darrers dies

0
Com cada divendres, tenim la previsió del temps del nostre company Josep Carrera. Paeu atenció al que ens espera.

Previsió 17 de febrer: Ens espera una jornada amb un cel que estarà completament cobert a tota la província durant tot el dia. S’esperen precipitacions durant tot el dia sobretot al Pirineu, tot i que també n’hi hauran al Prepirineu amb una intensitat entre dèbil i moderada, a Ponent n’hi podrà haver alguna de dèbil a partir de migdia, tot i que no se’n descarta alguna d’aïllada durant el dia, sent el lloc on se n’espera menys precipitació.

La cota de neu rondarà entre els 2000m tot i que a la tarda podrà baixar fins als 1400m. Les temperatures mínimes seran molt semblants, en canvi les màximes podran baixar un parell de graus.

temps
Mapa de Ponent pel dissabte

 

temps
Mapa del îrineu per demà dissabte 17 de gener

Previsió 18 de febrer: Ens espera una jornada amb un cel entremig i molt ennuvolat arreu de la província durant tot el dia. No es descarta algun ruixat aïllat fins a mig matí en qualsevol punt de la província, a partir de llavors no se n’esperen enlloc el que queda de jornada. La cota de neu rondarà entre els 1500-1000m. Les temperatures tant les màximes com les mínimes en lleuger descens.

temps
Mapa del Pirineu per diumenge
Mapa de Ponent per aquest diumenge dia 18

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here