La nevada ha deixat gruixos de més de 15 centímetres a Cervera, fet que ha generat una estampa plenament hivernal precisament el dia que comença la primavera.

Es tracta de la nevada més important de l’hivern i molts cerverins s’han vist sorpresos per l’abundància de la precipitació que si bé ho ha deixat tot cobert de neu, a partir de les deu del matí ha començat a fondre de manera accelerada.

Això ha fet que no s’hagin registrat importants problemes i els treballs de la brigada municipal s’han centrat en netejar voreres i punts on la neu ha quedat acumulada. El transport escolar s’ha vist parcialment afectat amb 253 al conjunt de la comarca de la Segarra.

La nevada ha enfarinat altres punts de Ponent, sobretot a l’Urgell i la zona de Tàrrega. En canvi, a altres llocs com Mollerussa només s’han vist caure alguns flocs de neu a primera hora del matí.

A la demarcació de Lleida 16 rutes de transport escolar han quedat afectades al Pallars Jussà, Alt Urgell i la Segarra amb afectació a 253 alumnes, dels quals 212 són de la Segarra. A la Catalunya Central, al Moianès hi ha hagut 5 rutes que han quedat alterades amb afectació a 69 alumnes i al Bages altres cinc rutes han quedat alterades i han afectat 33 alumnes.

ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here