Centre de Recerca de Biomedicina
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el rector de la UdL, Roberto Fernández, després d'oficilitzar la cessió d'una finca municipal per a la construcció del mòdul II del Centre de Recerca de Biomedicina

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, han presidit aquest dimarts la signatura de l’escriptura de cessió gratuïta a la UdL de la finca municipal, situada a l’avinguda de Pinyana, on s’ha construït el mòdul II del centre de recerca de Biomedicina. Fernández ha posat de relleu que “l’ajuda que l’Ajuntament de Lleida sistemàticament ha ofert a la UdL és una de les més importants d’arreu de l’Estat”. Per la seva banda, l’alcalde Ros ha assenyalat que “la Universitat és una peça fonamental per incrementar els nivells de ciència i coneixement en les persones i, per tant, la competitivitat de les empreses de Lleida”.

El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, ha volgut destacar, des de la seva experiència com a president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), que aquelles universitats que compten amb el suport de les institucions locals, especialment dels ajuntaments, “són institucions que en els darrers anys han progressat enormement“. En aquest sentit, ha mostrat el seu agraïment a la Paeria perquè “l’ajuda que l’Ajuntament de Lleida sistemàticament ha donat a la Universitat de Lleida és una de les més importants d’arreu de l’Estat”. “La Universitat de Lleida està molt agraïda a la Paeria perquè ens hem sentit sempre molt acompanyats en tots els esforços que hem fet per ser una universitat d’excel·lència”, ha afirmat Fernández.

Per la seva banda, Àngel Ros ha destacat el “plaer” que suposa per la Paeria col·laborar, històricament i també en el futur, amb la Universitat de Lleida. “Crec que les ciutats es construeixen amb el coneixement dels seus ciutadans i la universitat de Lleida és peça fonamental per incrementar els sostres de ciència i coneixement en les persones i, per tant, en la competitivitat de les empreses de Lleida”, ha manifestat l’alcalde de Lleida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here